Vlaamse Coeliakievereniging

Kalender-link:

Let op! Elk artikel dat in deze categorie gezet wordt, wordt op de (publieke) evenementenkalender getoond. Als er sub-categorieën van deze categorie bestaan, dan kunnen artikels daarin naar keuze wel/niet in de kalender opgenomen worden (zie Modules > Evenementenkalender > Instellingen).

De volgende tekst is geschreven met de aanname dat de JoomlaHill "News Calendar" module gebruikt wordt:

Het artikel wordt in de kalender gezet op de (officiële) kreatiedag van het artikel. Je moet dus voor elk artikel dat je in "Evenementen" plaatst, een fictieve kreatiedag opgeven namelijk, de dag van het evenement.

Dit systeem is niet 100% elegant, maar wel verklaarbaar: Eigenlijk is de bedoeling van deze kleine kalender om op een `blog' aan te geven op welke dag wat geschreven is...  (De andere link-opties passen niet: `Begin publicatie' of `Einde publicatie' of `Wijzigingsdatum' zijn nutteloos om een evenement aan te geven). De andere Joomla kalenderoplossingen zijn veel te ambitieus, met opties om commentaar te geven, aanwezigheden te boeken, etc, en altijd de bedoeling dat de `evenementen' allemaal binnen de kalender gevangen zijn ipv gewone artikelen.  Met alle complicaties van dien qua andere layout, onzichtbaar voor de zoekmotor, etc.

In het algemeen --- medisch/wetenschappelijk dus.   Naar <Coeliakie> verhuisd.

Als je deze categorie geeft, komt bericht op de <Coeliakie?> pagina terecht.

Dingen die onder de voorpagina-titel (=navigatie) "Glutenvrij!" vallen: Recepten, dietisten, vergoedingen, ...